Projektni biro IVEKS PLUS DOO iz Babušnice kao samostalno pravno lice posluje od 2009. godine, i specijalnost nam je izrada tehničke dokumentacije za sve objekte visokogradnje. Do sada smo samostalno projektovali preko trideset i učestvovali u izradi preko četrdeset projekata za objekte stanovanja i poslovanja, kao i za objekte javne namene. Takođe, radili smo i mnogo manjih projekata, dizajnerskih zadataka i idejnih skica za najrazličitije potrebe i učestovali u projektovanju zajedno sa partnerskim projektantskim kućama.

Paralelno sa izradom tehničke dokumentacije, bavimo se i izradom planske i urbanističko-tehničke dokumentacije, konkretno izradom urbanističkih projekata, projekata preparcelacije i izradom planskih dokumenata.

Odgovorni projektanti i saradnici našeg biroa poseduju sve potrebne licence i stručna znanja za izradu svih navedenih vrsta tehničke i urbanističke dokumentacije. (Licenca odgovornog urbaniste, odgovornog projektanta objekata visokogradnje, odgovornog projektanta za projekte konstrukcije, odgovornog izvođača radova, odgovornog inženjera za energetsku efikasnost zgrada, itd).